Spellingscontrole en Grammatica Check, 100% Gratis (2024)


Spellingscontrole en Grammatica Check, 100% Gratis (1)

Een bericht van Carla Falzoni – CEO

Bedankt voor het gebruik van onze online teksttools. Ik ben Carla en samen met enkele collega’s heb ik deze webpagina gecreëerd. We streven er elke dag naar om onze teksttools gratis aan te bieden in meer dan 150 landen wereldwijd. Zou je ons kunnen helpen door een beoordeling te geven van jouw ervaring op deze pagina? Je zou ons helpen verbeteren en begrijpen wat we moeten veranderen. Voor jou is het maar één klik, voor ons een enorme hulp op weg naar uitmuntendheid. Voor alle persoonlijke vragen, schrijf naar carla@corrector.app of bezoek de aan ons team gewijde pagina.


In het eerste onderdeel zoomen we graag in op de Nederlandse grammatica- en spellingscontrole. Dit is een erg handig middel om al uw teksten te laten controleren. Als u een helpende hand nodig heeft, staat onze service altijd voor u klaar. Het kan zo zijn dat u te weinig tijd heeft tijdens een drukke dag, maar alsnog een tekst wilt sturen. Of dat er zoveel woorden moeten worden geschreven, dat u voor het gemak op zoek bent naar een corrector.

In feite gaat het hierbij om een geautomatiseerde, tweede lezer die cruciale fouten detecteert. Alleen hoeft u niet te wachten totdat iemand klaar is met het uitvoeren van deze taak. U voert uw tekst simpelweg in het tekstvak en drukt op corrigeren. Er komt geen mens aan te pas, waardoor de service 24/7 voor u klaarstaat.

Met een enkele muisklik, krijgt u correcties te zien en heeft u het antwoord. Het antwoord op de vraag hoe uw tekst kan worden verbeterd. Voordat u een belangrijke e-mail of brief verstuurd, willen we graag dat alles tot in de puntjes in orde is. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over fouten op het gebied van grammatica of spelling.

Credits aan LanguageTool


Inhoudsopgave

  • Waarom het Belangrijk is om Teksten op Fouten te Controleren
  • Soorten Fouten die Onze Service Kan Controleren en Corrigeren
  • Spelling Controle
    • Grammaticale Fouten
    • Fouten in Interpunctie
    • Woordsuggesties
    • Het Vinden van Typfouten in AI-Generated Inhoud
  • Hoe je Onze Tekstcontrole Kunt Gebruiken
    • De Corrector App is Volledig Gratis
  • Ondersteunde Talen van de Corrector App
    • Nederlandse Grammaticacontroles
    • Engelse Grammaticacontrole
    • Online Russische Grammaticacheck – Foutloos Russisch
    • Italiaanse Spellingcontrole – Perfecte Italiano
    • Spellingcontrole voor Spaans
    • Gratis Franse Spellingcontrole – Franse Taalkunst
    • Portugese Spelling- en Grammaticacheck
    • Duitse Spellingcontrole – Duitse Taalperfectionist
    • Online Controle van Chinese Grammatica
    • Poolse Grammatica Corrector – Poolse Taalvakman
    • Online Roemeense Grammaticacheck
    • Zweedse Spellingcorrector – Vlekkeloos Zweeds
    • Online Griekse Correctie – Perfectie in het Grieks
    • Japanse Grammatica Corrector – Meester van het Japans
    • Online Slowaakse Grammaticacheck
    • Finse Spelling- en Grammaticacheck – Foutloos Fins
    • Arabische Grammatica Correctie
  • Tekst Correctie op Mobiele Apparaten
    • Nederlandse Grammatica Controle op de iPhone
    • Spellingcontrole op Android
  • Problemen Melden met de Corrector App

Waarom het Belangrijk is om Teksten op Fouten te Controleren

Waarom zou u uw teksten controleren op fouten? Allereerst is dit bij iedereen van toepassing; van beginners tot gevorderden. We zijn allemaal mensen en maken wel eens fouten, groot of klein. Wellicht ziet u, terwijl u in alle passie aan het schrijven bent, een fout over het hoofd. Dit kan in verschillende contexten gebeuren. Ook als u een belangrijk bericht wilt posten op sociale media.

Een spellings- en grammaticacontrole zorgt ervoor dat er fouten uit de tekst worden gehaald. Op die manier blijft uw boodschap krachtig en kunt u uw geschreven tekst vol vertrouwen versturen en delen. U kunt uw zinnen op zowel grammatica als spelling online laten controleren door onze (gratis) aangeboden service.

Ook kan het zo zijn dat de werkdruk simpelweg te hoog is. Door te veel in te zoomen op details, kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het blijft namelijk cruciaal om uw algehele tekst niet uit het oog te verliezen.

Misschien is er sprake van tijdnood voor een deadline of zijn er erg veel woorden geschreven, waardoor het meerdere keren controleren van de tekst te veel tijd kost. Ook in dat geval biedt een online grammatica- en spellingscontrole een mooie uitkomst.

Spellingscontrole en Grammatica Check, 100% Gratis (2)

Soorten Fouten die Onze Service Kan Controleren en Corrigeren

Wij bieden niet alleen een grammatica controle, maar ook een spelling check aan. Ook richten wij ons op correcties in verschillende talen. Of het nu gaat om spelling Engels of spelling Nederlands; wij hebben beide opties beschikbaar. Verder kijken wij naar het totaalplaatje. Wij corrigeren ook hele zinnen door andere woorden te suggereren en te letten op interpunctie.

Bij interpunctie kunt u bijvoorbeeld denken aan het correct gebruiken van punten en komma’s. In de volgende onderdelen zullen we uitgebreider ingaan op de verschillende aspecten van een goed geschreven tekst. Laat gerust uw zorgen uit handen nemen door onze service.

Wij richten ons niet alleen op een Nederlandse spelling checker, maar bieden de service ook in andere talen aan, zoals een Engelse spellingscontrole. Op die manier bent u niet gebonden aan één taal, maar kunt u met gemak communiceren met mensen over de hele wereld. Mocht u alleen op zoek zijn naar een spelling checker Nederlands, dan bent u ook aan het juiste adres.

Spelling Controle

Een spelling controle is als een eerste levensbehoefte voor teksten. Zonder goede spelling komt de boodschap niet goed over. Wij bieden u een uitermate geschikte en verregaande spellingscontrole voor al uw geschreven teksten. Niet alleen komt een correcte spelling professioneler over; het zorgt er ook voor dat miscommunicatie wordt voorkomen.

Het letten op Nederlandse spelling is om die reden belangrijk voor al uw teksten. Denk hierbij aan werkwoordspelling. Als voorbeeld nemen we het werkwoord betalen. Het gebruiken van het woord ‘betaalt’ of ‘betaald’ maakt veel uit, want het laatste geval suggereert dat er al is betaald.

Correcte spelling is belangrijk in het voorkomen van misverstanden. Dit komt bovenop het feit dat goede spelling zorgt voor teksten van hoge kwaliteit. De spelling kan bijvoorbeeld een maker of breker zijn voor uw scriptie. Slechte spelling kan u uw studie kosten. Dit geldt niet alleen voor spelling, maar ook zeker voor grammatica.

Grammaticale Fouten

Naast het bieden van een spellingchecker, controleren we ook op grammaticale fouten. Hierbij kunt u denken aan het correct implementeren van meewerkende voorwerpen, verwijswoorden en de trappen van vergelijking. Wat bijvoorbeeld vaak door elkaar wordt gehaald, zijn de woorden ‘als’ en ‘dan’. Bij de vergelijkende trap gebruiken we ‘als’, terwijl het bij de vergrotende trap gaat om ‘dan’.

Het door elkaar halen van deze twee woorden kan ervoor zorgen dat de lezer de tekst anders opvat. Onze service detecteert ook dergelijke fouten. Hierbij wordt er gekeken naar de zinsbouw binnen de regels van de Nederlandse taal. Of het nu gaat om een academische scriptie of persoonlijke brief: wij bieden correcties aan die ervoor zorgen dat uw tekst vrij is van grammaticale fouten.

Fouten in Interpunctie

Maar dat is nog niet alles. Er zijn namelijk ook andere onderdelen die zorgen voor een hoge kwaliteit van uw tekst. Naast het controleren op spelling en grammatica, halen we ook interpunctiefouten uit uw teksten. Het is belangrijk dat de tekst leesbaar, duidelijk en niet rommelig is. Om dit tot stand te laten komen, zijn interpuncties zoals punten en komma’s onmisbaar. Interpuncties zorgen voor een prettige adempauze tijdens het lezen.

Naast gebruiksvriendelijkheid voor de lezer, is het ook belangrijk dat de tekst wordt geïnterpreteerd zoals u dat bedoeld heeft. De tekst kan namelijk heel anders worden opgevat als er interpunctiefouten worden gemaakt. Denk hierbij ook aan het al dan niet gebruiken van spaties. Het volgende voorbeeld is een goede illustratie daarvan.

Een voorbeeld van het woord moedertaal zonder spatie: ‘Het is belangrijk dat hij zijn moedertaal leert.’ En het voorbeeld van het incorrect toepassen van de spatie: ‘Het is belangrijk dat hij zijn moeder taal leert.’ In het eerste geval gaat het om het leren van zijn moedertaal, maar in het tweede geval niet. Het lijkt daarbij te gaan om zijn moeder. Dit voorbeeld laat zien dat interpunctiefouten kunnen zorgen voor een andere interpretatie van de tekst.

Naast punten, komma’s en spaties, kan er ook worden gedacht aan het correct gebruiken van de dubbele punt, apostrof en aanhalingstekens. Kortom: er zijn veel aspecten om rekening mee te houden. Als schrijver wil je dat de boodschap goed wordt overgedragen aan de lezer. Wij begrijpen dat maar al te goed en bieden graag een helpende hand hierin. Ook op het gebied van interpuncties.

Woordsuggesties

Een andere, mooie bijkomstigheid van onze service is de suggestie van woorden. Dit zijn suggesties om de tekst van nog hogere kwaliteit te voorzien. Het gebruiken van de juiste woorden is immers ook erg belangrijk om uw boodschap zo krachtig mogelijk te maken. U kunt erop rekenen dat onze service een algehele taal controle aanbiedt. Waar u wellicht iets over het hoofd ziet, detecteert onze service de vergissingen.

Het Vinden van Typfouten in AI-Generated Inhoud

Met de opkomst van inhoud gemaakt door GPT Chat en kunstmatige intelligentie, wordt het steeds belangrijker om grammaticale fouten in deze teksten te zoeken en te corrigeren. Corrector.app kan je helpen de door deze programma’s gegenereerde fouten te identificeren en ze binnen enkele seconden te corrigeren.

Ervoor zorgen dat je foutloze teksten publiceert, zelfs als ze kunstmatig zijn gemaakt, is heel belangrijk en zal je helpen de geloofwaardigheid van de lezers te winnen, zelfs als echte mensen een tekst niet hebben geschreven. Kopieer om te beginnen de door AI gemaakte tekst in het tekstgebied en klik op de knop om eventuele fouten op te sporen!

Hoe je Onze Tekstcontrole Kunt Gebruiken

Heeft dit uw nieuwsgierigheid aangewakkerd en wilt u graag weten hoe u aan de slag kunt gaan? Lees dan gauw verder. Gebruik onze gebruiksvriendelijke en snelle proeflezer voordat u uw tekst verstuurd.

De geautomatiseerde en professionele proeflezer maakt tekst controleren eenvoudiger dan ooit. Het werkt heel simpel. De stappen bestaan vooral uit het knippen en plakken van uw werk, waarna onze online grammatica- en spellingscontrole vervolgens correcties aanbeveelt. Voor het overzicht en gemak hebben wij een stappenplan voor u gemaakt:

  1. De eerste stap betreft het selecteren van uw volledige tekst. Voor het gemak kan alle tekst worden geselecteerd door CTRL + A in te drukken, waarna de gehele tekst in het blauw gemarkeerd wordt;
  2. Vervolgens kunt u uw tekst kopiëren met CTRL + C;
  3. Hierna plakt u de desbetreffende tekst in de tekstbox van onze corrector door te drukken op CTRL + V;
  4. Vervolgens drukt u op de knop ‘controleer de tekst’ om de corrector te laten werken;
  5. U kunt op de gemarkeerde fouten drukken om de suggesties te zien en te aanvaarden;
  6. De gecorrigeerde tekst kan worden gekopieerd en geplakt in de door uw gekozen template;
  7. U kunt de gecorrigeerde tekst eventueel opslaan

U kunt uw tekst opslaan in Word of een ander programma. De tekst is nu klaar voor verzending. Onze corrector maakt een verregaande analyse van uw tekst. Na het toepassen van onze service, kunt u uw tekst met een gerust hart versturen.

Wij gaan graag de extra mile, net iets verder dan spellingcontrole word of zelfs als het gaat om spelling en grammatica controle word. Terwijl het programma Word al gauw meer dan honderd euro kost, bieden wij een gratis Corrector App aan voor al uw teksten.

De Corrector App is Volledig Gratis

Een mooie bijkomstigheid is dat het gebruiken van onze service geen geld kost. Ook kunt u gebruik maken van onze mobielvriendelijke versie. Zo kunt u ook onderweg uw teksten laten controleren. De Corrector App biedt een online spellingscontrole voor uw mobiele telefoon.

Op deze wijze kunt u gemakkelijk en snel, ongeacht tijd of plaats, uw tekst laten controleren. Met het lanceren van de baanbrekende Corrector App, is online spelling check nóg gebruiksvriendelijker gemaakt.

Wij vragen niet om ingewikkelde en tijdrovende registraties. We gaan recht op ons doel af en dat is het optimaliseren van uw teksten. U hoeft zich niet te registreren voor deze app. Deze handige service is zeer toegankelijk en gratis voor alle gebruikers. De gratis en toegankelijke service corrigeert op het gebied van spelling, grammatica en interpunctie.

Spellingscontrole en Grammatica Check, 100% Gratis (3)

Ondersteunde Talen van de Corrector App

Wij realiseren ons dat de wereld steeds globaler wordt, waardoor we ook in steeds meer verschillende talen communiceren. Ook wij hebben ons daarop voorbereid. Om die reden bieden we niet alleen een Nederlandse spelling check aan.

Voor alle grote wereldtalen bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om Engels, Spaans, Frans, Russisch, Arabisch of een andere taal: voor de meeste talen bieden wij met veel plezier een online grammatica- en spellingscontrole aan.

Nederlandse Grammaticacontroles

Naast de Corrector App, waar u uw Nederlandse en internationale teksten kunt controleren op spelling, zijn we het belang van grammatica natuurlijk niet uit het oog verloren. Een grammatica checker is zeer welkom en broodnodig in onze drukke, digitale wereld. Wij raden dan ook aan om volop gebruik te maken van een grammar check Nederlands. In de aankomende onderdelen zullen we ons toespitsen op de verschillende varianten van het Nederlands.

Nederlandse Grammatica Corrector voor Nederland

Alle talen hebben verschillende grammaticale regels. Dat maakt een grammatica check nog relevanter. Via onze service kunt u vol zelfvertrouwen uw tekst in goed Nederlands versturen. De Nederlandse taal kennen we vooral vanuit de Nederlandse context.

Wanneer we spreken over de Nederlandse taal, hebben we het over de algemeen geaccepteerde vorm: Algemeen Beschaafd Nederlands (ook wel bekend als ABN). In Nederland wordt het Fries ook erkend als officiële taal, maar dit wordt alleen in de provincie Friesland gesproken. Enkele interessante feiten over Nederland zijn als volgt:

  • Moedertaalsprekers: 17.000.000
  • Totale populatie: 17.675.400

Nederlandse Grammatica Corrector voor België

De Nederlandse taal wordt ook gesproken in enkele andere landen, waaronder in ons buurland België. Ook in deze context is een Nederlandse grammatica check ideaal. Deze variant van het Nederlands wordt ook wel Vlaams genoemd. Zo wordt er in België gesproken met de ‘zachte g’ en zijn er lokale varianten op verschillende woorden. Denk hierbij aan de Belgische variant van ‘op kamer’, namelijk: ‘op kot’. Meer dan de helft van de inwoners van België heeft Vlaams als moedertaal.

  • Moedertaalsprekers: 6.500.000
  • Totale populatie: 11.720.716

Aruba: Nederlandse Spell Checker

Nederlands is ook een officiële taal op Aruba. Dat maakt een spellchecker Nederlands ook in deze lokale context zeer relevant. Binnen het Koninkrijk der Nederlanden vallen zowel Nederland als Aruba en Curaçao. Hoewel Nederlands en Papiaments (de lokale taal) als officiële talen van Aruba worden erkend, wordt er ook in het dagelijks leven Spaans en Engels gesproken.

Voordat we verder ingaan op het eiland Curaçao, waar ook Nederlands wordt gesproken, delen we enkele interessante feiten over Aruba:

  • Moedertaalsprekers: 5.289
  • Totale populatie: 119.428

Curaçao: Nederlandse Spellingcontrole

Net als Aruba behoort Curaçao tot het Koninkrijk der Nederlanden, waardoor het Nederlands ook een officiële taal op dit Caribische eiland is. Een spell check Nederlands is ook van belang voor als u bijvoorbeeld op de lange termijn zaken doet in Curaçao.

De kwaliteit van een tekst heeft namelijk ook invloed op hoe zaken verlopen. Zo zullen mensen eerder iemand vertrouwen die zijn teksten in orde heeft. Spelling check Nederlands is in feite onmisbaar als u op zoek bent naar teksten van hoge kwaliteit. Ook omtrent dit eiland zullen we de moedertaalsprekers van de Nederlandse taal en de totale populatie weergeven:

  • Moedertaalsprekers: 10.503
  • Totale populatie: 158.040

Engelse Grammaticacontrole

Naast het bieden van spelling en grammatica controle omtrent de Nederlandse taal, hebben wij ook een Engelse grammatica corrector. Zoals we in het voorgaande voorbeeld hebben gezien, wordt Engels niet alleen op het eiland Curaçao gesproken, maar ook in veel andere landen. Het is een taal die op internationaal gebied mensen met elkaar verbindt.

Denk hierbij ook aan het belang van Engels in het doen van zaken. In onze globaliserende en digitaliserende omgeving waarin afstand een steeds kleinere rol speelt, wordt het communiceren in het Engels steeds prominenter. Om die reden bieden we dan ook graag een Engelse grammatica controle aan. We controleren Engels papierwerk op veelgemaakte fouten.

Online Russische Grammaticacheck – Foutloos Russisch

Ook voor teksten in de Russische taal kunt u uw teksten gerust bij ons laten controleren. Verbreek taalbarrières en schrijf in de lokale taal! Onze service is ook geschikt voor beginners, want door de grammatica check, hoeft u niet bang te zijn om fouten te maken. Onze service detecteert fouten en voorziet u van allerlei suggesties voor grammaticale verbeteringen, ook in de Russische taal.

Italiaanse Spellingcontrole – Perfecte Italiano

Naast het Nederlands, Engels en Russisch, verbeteren wij ook teksten die geschreven zijn in het Italiaans. Italiaans is ook een interessante taal, omdat het naast Italië ook in enkele andere landen wordt gesproken. In bijvoorbeeld Zwitserland wordt Italiaans gekenmerkt als een officiële taal. Ongeacht de locatie in de wereld, bieden wij een Italiaanse spellchecker aan voor een verfrissende spellingscontrole. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van hoge kwaliteit teksten.

Spellingcontrole voor Spaans

Spaans is een taal die wijdverbreid wordt gesproken; van Spanje tot aan Zuid-Amerika, een van de grootste continenten ter wereld. Mocht u een brief willen schrijven naar verre vrienden of juist een interessante ondernemerskans willen benutten, dan bent u bij onze spellings checker aan het juiste adres. Ook als beginner hoeft u niet te vrezen.

Met een spelling tester kunt u uw spelling laten beoordelen. De fouten worden dan ook – naast de suggesties – direct aangegeven. Op die manier wordt niet alleen uw tekst gecorrigeerd, maar is het ook een kans om de taal beter te leren kennen. Zo is spelling checken ook nog eens een leerzame activiteit!

Gratis Franse Spellingcontrole – Franse Taalkunst

Frans is ook een van de huidige wereldtalen en wordt in diverse continenten gesproken. Een spellingcontrole voor deze taal is dan ook onmisbaar. Wij bieden een gratis service om al uw teksten, ook in deze taal, op spelling te laten controleren. Als u wenst dat uw brief, e-mail of presentatie goed wordt ontvangen, dan raden wij een spellingcheck ten zeerste aan.

Portugese Spelling- en Grammaticacheck

Ook voor al uw teksten in de Portugese taal kunt u bij ons terecht. Van Portugal tot aan Brazilië: deze taal is nuttig en kan niet over het hoofd worden gezien. Door het bieden van een spelling en grammatica controle, wordt de hele zinsopbouw online gecontroleerd en gecorrigeerd.

Bij ons kunt u dan ook de zinsopbouw online controleren. Wij kijken namelijk naar het grotere geheel en nemen hele zinnen onder de loep. Door onze service kunt u zeker zijn van uitstekend geschreven teksten.

Duitse Spellingcontrole – Duitse Taalperfectionist

Wij bieden ook een spelling checker voor de Duitse taal aan. Naast Duitsland is dit ook een officiële taal in Zwitserland en Oostenrijk. Ook wordt deze taal gesproken in andere landen, waaronder Luxemburg. Duits is zelfs de meest gesproken taal in heel Europa. In het continent Europa staat Engels op de tweede plek van de meest gesproken talen. Om die reden bieden we ook graag een (gratis) Duitse spellingscheck aan voor onze gebruikers.

Online Controle van Chinese Grammatica

Het Chinees is een opkomende wereldtaal die wij graag in het vizier houden. Deze taal heeft momenteel zelfs de meeste sprekers ter wereld. Om die reden hebben wij ook een online grammatica corrector ingesteld voor deze taal. Zo kunt u professioneel zaken doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw tekst. Voor al uw teksten in het Chinees – of het nu gaat om een e-mail of manifest – bent u bij ons meer dan welkom.

Poolse Grammatica Corrector – Poolse Taalvakman

Ook voor het schrijven van vacatures in de Poolse taal kunt u bij ons terecht. Deze taal wordt door de Europese Unie gezien als een officiële werktaal binnen Europa. Wij bieden u een geavanceerde Poolse grammatica check aan, waardoor u zich niet hoeft te bekommeren over grammaticale hersenkrakers. Via onze service ziet u, na het invoeren van uw tekst, de beste verbetersuggesties.

Online Roemeense Grammaticacheck

Wij bieden ook een online Roemeense grammatica check aan, waardoor u ook in deze taal uit de voeten kunt. De grammatica controle zorgt ervoor dat u makkelijker kunt communiceren met mensen over de hele wereld. In dit geval ook met mensen die Roemeens spreken en schrijven.

Zweedse Spellingcorrector – Vlekkeloos Zweeds

We hebben nog meer talen voor u beschikbaar gesteld. We bieden namelijk ook een Zweedse corrector aan die een corrigerende spellings check uitvoert. De Zweedse taal is een van de meest gesproken Scandinavische talen, waardoor wij ook oog hebben voor deze taal. De spellings controle zorgt ervoor dat uw in het Zweeds geschreven tekst in orde is, nog voordat de informatie met iemand wordt gedeeld.

Online Griekse Correctie – Perfectie in het Grieks

Ook voor de Griekse taal bieden wij correcties aan. Deze taal is een van de oudste talen ter wereld. Op scholen, veelal op het Gymnasium, wordt deze taal ook onderwezen. Mocht u op vakantie gaan naar Griekenland, dan zal het verbeteren van uw Grieks veel voordelen opleveren. Het overbruggen van taalbarrières brengt u dichter bij de lokale bevolking. Wij bieden ook online correcties voor de Griekse taal aan, waardoor u gerust uw teksten kunt laten controleren.

Japanse Grammatica Corrector – Meester van het Japans

Het Japans is ook een interessante taal en wordt door steeds meer buitenstaanders gesproken. Ongeacht of u een beginnende of gevorderde spreker bent, is een grammatica check zeer welkom. Door het toepassen van een Japanse grammatica check, kunt u ook uw teksten in deze taal verbeteren. Met onze helpende hand, kunt u makkelijker de taal onder de knie krijgen.

Online Slowaakse Grammaticacheck

Wij hebben ook aandacht voor veel andere talen, zoals het Slowaaks – de officiële taal van Slowakije. Diverse lokale talen zijn van belang, omdat ons netwerk met steeds meer verschillende landen verbonden raakt. Mocht u een Slowaakse tekst willen laten nakijken, dan biedt de Slowaakse grammatica check een ideale uitkomst.

Finse Spelling- en Grammaticacheck – Foutloos Fins

Wij bieden ook een Finse spelling-en grammatica checker aan. Het Fins is de officiële taal in Finland, maar wordt wegens globalisering ook in enkele andere landen gesproken. Zo kunt u ook teksten in de Finse taal laten optimaliseren. Een foutloze tekst is het begin van goede communicatie. En een goed begin is het halve werk!

Arabische Grammatica Correctie

Het Arabisch behoort ook tot een van de meest gesproken talen ter wereld en zit zelfs in de top 5. Dit is een taal die veelal in het Midden-Oosten, maar ook elders in de wereld wordt gesproken. Wij bieden dan ook Arabische grammatica correctie aan, zodat uw teksten in goed Arabisch zijn geschreven. Hierbij kunt u erop rekenen dat onze service oog heeft voor verschillende facetten van de tekst.

Spellingscontrole en Grammatica Check, 100% Gratis (4)

Tekst Correctie op Mobiele Apparaten

Naast een spelling-en grammatica checker voor diverse talen in de wereld, bieden wij dit ook aan voor de mobiele telefoon. Hierbij kunt u denken aan de talen die hierboven zojuist benoemd zijn, zoals het gebruiken van een Engelse spelling check. Het is alleen veel compacter ingesteld en speciaal gemaakt voor de mobiele telefoon.

Op die manier kunt u, ongeacht tijd of plaats, uw tekst laten controleren. U kunt zelfs werken vanuit uw bed, met alle gemakken van dien. Maak het zo comfortabel en makkelijk mogelijk voor uzelf met de tekst corrector voor de mobiele telefoon!

Nederlandse Grammatica Controle op de iPhone

Wij bieden u de mogelijkheid om uw teksten op grammatica en spelling te controleren via een iPhone toestel. Ook hiervoor geldt dat er verschillende talen beschikbaar zijn. Naargelang uw behoefte, kunt u een taal uitkiezen. Stel dat u enkele zinnen weet te vormen, maar een corrector nodig heeft om de tekst leesbaarder te maken.

U kunt in dat geval op reis zijn en geen laptop bij de hand hebben, terwijl u broodnodig moet communiceren. Het controleren van teksten is niet alleen handig voor schriftelijke communicatie, maar ook voor mondelinge communicatie. Bijvoorbeeld omdat u in een lokale taxi zit, de bestuurder geen Engels spreekt en u iets over de route aan de chauffeur wilt vertellen.

U wilt er zeker van zijn dat uw geformuleerde zinnen helder worden overgebracht aan de ander, zonder cruciale fouten te maken die een andere interpretatie geven aan uw boodschap. Dan biedt de corrector app een ultieme oplossing om goed te kunnen communiceren. Zonder cruciale grammaticale of spelling gerelateerde fouten te maken, is uw boodschap duidelijker.

Spellingcontrole op Android

Uiteraard is deze service niet alleen beschikbaar voor de iPhone fanaten onder ons. De Android gebruikers zijn we niet vergeten. Wij bieden dan ook een spell checker aan voor Android apparaten. Dit werkt in feite hetzelfde als de grammatica en spelling checker voor de iPhone, maar kan uiteraard ook worden gedownload op Android telefoons.

Op die manier blijft de corrector toegankelijk voor zowel iPhone als Android gebruikers. Zo bent u voor deze dienst niet verbonden aan een bepaald type telefoon.

Al met al bieden wij verregaande correcties aan voor al uw belangrijke teksten: van spelling en grammatica tot interpunctie. Deze digitale dienst is volledig gratis en toegankelijk voor alle gebruikers. Een registratie is ook niet nodig, waardoor u snel en makkelijk aan de slag kunt. Een spellingscontrole online en toegankelijk, aangeboden in verschillende talen, en ook nog eens beschikbaar op zowel de laptop als mobiele telefoon!

Problemen Melden met de Corrector App

Gezien het feit dat wij sinds kort begonnen zijn met het ontwikkelen van de corrector app, ontvangen we graag feedback. U kunt problemen met de app rapporteren. Dan zorgen wij ervoor dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Wij willen er alles aan doen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Spellingscontrole en Grammatica Check, 100% Gratis (5)

Grammar Buddies

Wij zijn het toegewijde team dat Corrector App en alle aanvullende tools die je op deze site vindt van energie voorziet. Onze gezamenlijke expertise omvat schrijven, webontwikkeling, SEO en marketing – en het staat allemaal tot je beschikking. We zijn blij dat je ons platform hebt gekozen uit de talloze opties op het web. Jouw steun stelt ons in staat om te groeien en in ruil daarvoor streven we ernaar om jou de beste en meest efficiënte tools te bieden. Onthoud voordat u gaat: uw feedback is onze leidende ster.

Grammar Buddies Team

Spellingscontrole en Grammatica Check, 100% Gratis (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6000

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.